nieuws

Lucht Burger King in parfumfles

Bedrijfsvoering

Fastfoodketen Burger King komt met een mannengeur, Flame genaamd. Gezien de prijs, nog geen 4 euro, lijkt het eerder een uit hand gelopen grap. De geur zou een alternatief voor een lekker gegrild stuk vlees zijn.

Lucht Burger King in parfumfles

Maar Flame is geen grap, benadrukt een woordvoerder van de Burger King die verwijst naar de website waar het parfum te koop is. In een persbericht verklaart de Burger King dat het bedrijf ‘de liefde en essentie’ van de whopper wilde inblikken. ‘Flame is een geweldig alternatief voor een lekker gebakken stuk vlees. Je kunt je man helemaal in de stemming brengen met je favoriete vleesgeur.’

Hoewel Burger King’s Flame niet in de Nederlandse winkels verschijnt, kan men de parfum wel via internet bestellen. Een aantal afnemers is alvast razend enthousiast. ‘Ik ontving Flame twee dagen geleden via de post’, schrijft ene Amanda Creek, een medewerker van een tattooshop. ‘Gisteren droeg ik mijn geurtje voor het eerst. Er werd direct positief op gereageerd. Zo kreeg ik maar liefst vijftig dollar fooi. Ik weet zeker dat het aan het dragen van Flame ligt. Bedankt!’

Reageer op dit artikel