nieuws

Laatste dag inschrijven voor Cafetaria Top 100

Bedrijfsvoering

De inschrijving voor de Cafetaria Top 100 2010-2011 is gestart. Cafetaria’s kunnen zich tot en met maandag 10 mei inschrijven. De bekendmaking van de ranglijst gebeurt tijdens een event op maandag 25 oktober.

Laatste dag inschrijven voor Cafetaria Top 100

Inschrijven voor de wedstrijd kan alleen online op www.cafetariatop100.nl. Kort na de inschrijving, die eindigt op 10 mei, starten de mystery bezoeken. De toppers worden vaker bezocht. Een afvaardiging van de jury bezoekt de absolute top ook openlijk om een compleet beeld te krijgen van de ondernemers en hun bedrijven.

Bekendmaking

Tijdens een event op maandag 25 oktober wordt duidelijk wie dit jaar de top 100-winnaar is en Hans en Jacqueline Boumans van Het Smulhuis in Brunssum opvolgt. Daarnaast zijn er weer awards voor de regiowinnaars en wordt de beste kleine cafetaria uit de ranglijst beloond met een prijs.

Inschrijven

Het is van het grootste belang dat de openingstijden en de vakantieperiode van het bedrijf bij het inschrijven goed worden ingevuld. Want komt een jurylid voor een gesloten deur, dan is het einde oefening. Niet volledig ingevulde formulieren worden niet in behandeling genomen. De inschrijfperiode voor de Cafetaria Top 100 2010-2011 gaat per direct van start en loopt tot en met maandag 10 mei.

Direct inschrijven

Wilt u zich direct inschrijven? Dan kan. Hier opent u het inschrijfformulier.

Reageer op dit artikel