nieuws

Kunstproject bij Verhage Dordrecht

Bedrijfsvoering

Een kunstproject voor scholieren in Dordecht beleeft begin juli de aftrap bij Verhage Stadspolders van Walter Weeda. De opening heeft er plaats en er komt een schilderij te hangen.

Kunstproject bij Verhage Dordrecht

In het kader van een kunstproject voor basisscholieren komt bij de vestiging van Weeda een schilderij te hangen dat is gemaakt door een basisschoolleerling. Die moesten een ‘vervolg’ maken op een schilderij dat in het depot van het Dordt’s Museum hangt dat momenteel wegens een verbouwing is gesloten.

Weeda werkt graag mee aan het project. De Verhage-keten streeft er immers naar ‘het middelpunt’ van de buurt te zijn. ‘Het is bovendien een mooie promotionele actie die veel pers en publiek zal trekken’, aldus Weeda in een persbericht.

De opening van de ‘kunstroute’ wordt verricht door de wethouder van onderwijs en Verhage-directeur Joop Verhage.

Reageer op dit artikel