nieuws

Kroket bij topcateraar alleen nog op ‘retro-dag

Bedrijfsvoering

De beste kleine bedrijfscateraar van ons land, restaurant Uffie’s van ATAG in Duiven, heeft het min of meer gehad met de kroket. ‘We zijn afgestapt van de Febo-cultuur en zetten de kroket alleen nog op de kaart tijdens een sporadisch gehouden retro-dag’.

Kroket bij topcateraar alleen nog op ‘retro-dag

Mark van Uffelen van Uffie’s won woensdagavond de Misset Catering Awards in de categorie Beste Bedrijfsrestaurant met minder dan 5 medewerkers. Van Uffelen kiest voor gezond en stelt dat de kroket plaats heeft moeten maken voor andere, gezondere producten.

‘We hebben de catering over een andere boeg gegooid’, zegt de awardwinnaar direct na afloop van zijn glorieuze cateringzege. ‘We zijn afgestapt van de Febo-cultuur en hebben het kroketje uit ons assortiment gehaald.’

Dat ging niet geheel zonder slag of stoot, erkent Van Uffelen. ‘Het leverde wel sceptische geluiden op en we moesten de bezoekers echt overtuigen met alternatieven. Maar het werkt. Wel houden we af en toe een retro-dag, waarbij de kroket even terugkomt en op een speciale manier wordt geserveerd.’

Reageer op dit artikel