nieuws

Klanten snackbar grijpen overvallers

Bedrijfsvoering

Klanten van een snackbar aan de Generaal Kraijenhoffstraat in Naarden konden zaterdag 28 januari na een achtervolging twee jongens aanhouden die vlak daarvoor de snackbar hadden overvallen.

Klanten snackbar grijpen overvallers

Rond half vijf kwamen twee personen met bedekte gezichten de snackbar binnen. Ze bedreigden de medewerkster achter de kassa met een op een vuurwapen lijkend voorwerp en een mes. De medewerkster gaf de overvallers een geldbedrag, waarna de twee de snackbar verlieten.

Twee klanten zetten meteen de achtervolging in. Een paar straten verderop konden ze de jongens staande houden tot de politie enkele minuten later arriveerde. De verdachten zijn een 15-jarige jongen uit Hilversum en een 16-jarige jongen uit Eemnes.

Naar aanleiding van het onderzoek kon de politie later nog een 16-jarige jongen uit Almere aanhouden. Hij wordt verdacht van betrokkenheid bij de voorbereiding van de overval. De jongeren werden dinsdag en woensdag voorgeleid voor de rechter-commissaris in Amsterdam.

Reageer op dit artikel