nieuws

Klaas Vaak ‘Beste Kleine Cafetaria’ van Nederland

Bedrijfsvoering

Klaas Veldhuis heeft met cafetaria Klaas Vaak in Sliedrecht de ‘Beste Kleine Cafetaria’ van Nederland. Het bedrijf verdient de prijs vanwege de verregaande service en gastvrijheid.

Klaas Vaak ‘Beste Kleine Cafetaria’ van Nederland

De zaak van Klaas Veldhuis komt met stip nieuw in de Cafetaria Top 100 en krijgt daardoor de Award voor ‘Beste Kleine Cafetaria’. De gastvrijheid wordt geroemd. ‘Het is voor de gast een feest om hier te woord gestaan te worden. Enthousiast, energiek, vriendelijk en professioneel. Dit is nog eens een gevoel van welkom!’, zegt ons jurylid. Ook het terras wordt geroemd. Dat is onderscheidend door de loungesfeer die er is gecreëerd.

De Award voor de ‘Beste Kleine Cafetaria’ gaat naar een bedrijf met een beperkt aantal zitplaatsen en een beperkt aantal vierkante meters. Andere genomineerden voor deze Award waren: Snackcorner Nieuwveld in Hoogvliet en Snackpoint ‘Biej Ank en Maud’ in Horn.

Meer over de Cafetaria Top 100 2011:

» Bekijk hier de Cafetaria Top 100 ranglijst van 2011

» Bekijk hier de formulebedrijven in de Cafetaria Top 100 van 2011

» Bekijk hier de formulebeheerders in de Cafetaria Top 100 van 2011

» Bekijk hier de Top 100-cafetaria’s per provincie voor 2011

Reageer op dit artikel