nieuws

Kiremko gaat verhuizen

Bedrijfsvoering

QB-Tec, de fabrikant van de merken Kiremko, Perfecta en Smitto gaat verhuizen. Het bedrijf kampte sinds de fusie/overname van Perfecta met een chronisch ruimtegebrek in het huidige pand.

Kiremko gaat verhuizen

Na de fusie van Kiremko met Perfecta zijn alle activiteiten in het pand van Kiremko in Woerden ondergebracht. Met als gevolg: een chronisch ruimtegebrek.

Zelfs het in gebruik nemen van een naastgelegen pand heeft het ruimtegebrek niet kunnen oplossen, aldus Oscar Muis namens de fabrikant. ‘We zijn op zoek gegaan naar en andere locatie en die hebben we, ook hier in Woerden, kunnen vinden. Het is een pand dat pal aan de snelweg A-12 ligt.’

Alle activiteiten kunnen daardoor weer onder een dak worden gebracht. ‘We zijn nu druk bezig met de invulling.’ Het bedrijf betrekt naar verwachting eind mei een nieuw pand. ‘We kunnen de verhuizing optimaal voorbereiden. We hebben geen deadline omdat het huidige pand nog niet is verkocht of verhuurd.’

Reageer op dit artikel