nieuws

KFC wil 100 tot 150 vestigingen in Nederland

Bedrijfsvoering

Fastfoodketen Kentucky Fried Chicken (KFC) wil in 2015 75 restaurants hebben in Nederland. Op lange termijn denkt de directie uit te kunnen komen tussen de honderd en honderdvijftig. In Alkmaar opent binnenkort de veertigste vestiging.

KFC wil 100 tot 150 vestigingen in Nederland

Dat meldt Out.of.Home Shops aan de hand van een interview met market director KFC Nederland Mark van ’t Loo. In het artikel vertelt Van ’t Loo dat KFC de beste fastfoodorganisatie van Nederland wil worden. ‘Als mensen fastfood willen eten, moeten ze als eerste aan ons denken, vanwege de service.’

Die status dient volgens de directeur als fundament om uiteindelijk ook in kwantiteit te kunnen groeien. Hij geeft aan dat in de afgelopen tien jaar 35 vestigingen zijn gerealiseerd en dat hard wordt gebouwd aan nummer veertig. Op termijn denkt de keten uit te komen tussen de honderd en honderdvijftig locaties.

Reageer op dit artikel