nieuws

KFC voert actie tegen honger

Bedrijfsvoering

Fastfoodketen Kentucky Fried Chicken (KFC) gaat zich een week lang hard inzetten om mee te werken aan de World Hunger Relief Week. Doel is om de hongerproblematiek in de wereld onder de aandacht te brengen. Medewerkers en management van KFC-zaken in ons land zullen actief deelnemen.

KFC voert actie tegen honger

Het gaat om een wereldwijde actie, waarbij KFC samen met onder andere de Yum!-merken Pizza Hut en Taco Bell meewerkt. Meer dan één miljoen medewerkers verdeeld over 35.000 bedrijven in 112 landen zetten zich in tijdens de actieweek van 14 tot en met 20 oktober.

In ons land zullen medewerkers en management tijdens de actieweek hun steentje bijdragen aan de World Hunger Relief Week. De week wordt georganiseerd door het World Food Programma (WFP), de grootste humanitaire voedselhulporganisatie ter wereld en onderdeel van de Verenigde Naties.

De bijna duizend Nederlandse KFC-medewerkers zullen zich actief inzetten om fondsen te werven. Consumenten kunnen bijdragen aan de actie, door producten te kopen waarvan KFC Nederland een gedeelte van de marge afstaat aan het goede doel. Daarnaast organiseert KFC Nederland een actie met medewerkers en toeleveranciers.

Reageer op dit artikel