nieuws

KFC introduceert nieuwe ijsdrank

Bedrijfsvoering

Kentucky Fried Chicken (KFC) gaat in juni een nieuwe ijsdrank introduceren in Nederland: de Krushem. Dit is een mix van softijs, waterijs, waarbij extra ingrediënten zoals stukjes aardbei en biscuit worden toegevoegd.

KFC introduceert nieuwe ijsdrank

De kipketen lanceerde het ijsconcept reeds onder andere onder de naam Krusher in een aantal ander landen. Volgens KFC is het erg succesvol in bijvoorbeeld Australië, India en Groot-Brittannië. In die landen zijn er ook vestigingen die aparte bars voor het ijsconcept hebben geopend waar klanten zelf een Krushem kunnen laten samenstellen.

In Nederland start KFC met drie smaken, waaronder de Strawberry ’n Biscuit. De andere twee zijn volgens een woordvoerder nog geheim. Het aantal smaken zal volgens hem worden uitgebreid, indien het product ook hier populair wordt.

Door de samenstelling is de Krushem een combinatie van eten en drinken tegelijk. ‘Een ideale snack voor onderweg en tussen de maaltijden door met een ijskoude en romige smaaksensatie’, meldt KFC in haar persbericht.

Bekijk video’s van de Krushem op Snackblog (rechts in het overzicht met favoriete video’s).

Reageer op dit artikel