nieuws

KFC doneert miljoenen aan goed doel

Bedrijfsvoering

KFC doneert meer dan 4,2 miljoen dollar aan de bestrijding van borstkanker. Het bedrag is in de maanden april en mei door de Amerikaanse franchisenemers van de kipketen ingezameld.

KFC doneert miljoenen aan goed doel

De kipketen zamelde het geld in met de ‘Buckets for the Cure’-actie. Van iedere verkochte, speciaal voor de actie vervaardigde rose bucket (emmer) met kip, doneerde de franchisenemer 50 dollarcent aan het goede doel. De op deze manier ingezamelde 4,249,539 dollar is de grootste donatie die de Susan G. Komen for the Cure® stichting in haar bestaan heeft gekregen.

KFC directeur Roger Eaton nbedankte bij het overhandigen de gasten van de keten. ‘Ik wil al die miljoenen mensen bedanken die het mogelijk maakten om dit bedrag in te zamelen. Deze campagne maakte het onze gasten moegelijk om hun maag én hun hart te vullen.’

Reageer op dit artikel