nieuws

KFC aangeklaagd vanwege weggeefactie

Bedrijfsvoering

KFC is gezamenlijk door diverse consumenten aangeklaagd omdat zij de gratis gegrilde kip misliepen die de keten beloofde in de Oprah Winfrey Show. In de aanklacht zeggen de gedupeerde consumenten dat de kipketen nooit van plan was alle gedownloadde tegoedbonnen te verzilveren maar alleen gasten wilde trekken.

KFC aangeklaagd vanwege weggeefactie

De kipketen veranderde, naar eigen zeggen vanwege het succes, de voorwaarden gedurende de actie. Zo werd het aantal inwisselbare coupons op een maximum van honderd per vestiging gesteld. Klanten kregen dus geen gratis kip terwijl het menu-item wel op de vestigingen aanwezig was, zeggen de klagers.

Die claimen dat ze zelf toen maar het kipgerecht hebben besteld én betaald om hun honger te stillen. Ze willen hun geld terug en een schadevergoeding.

Reageer op dit artikel