nieuws

Keten van afhaalstamppot in aantocht

Bedrijfsvoering

Nederland krijgt een stamppot-afhaalrestaurant. Vanaf 1 oktober opent Stamppot to go haar deuren in de Nobelstraat in Utrecht. De bedenkers denken nu al aan zaken in het buitenland, waaronder in New York.

Keten van afhaalstamppot in aantocht

In het Algemeen Dagblad laat de woordvoerder van Stamppot to go weten dat gezond en gemakkelijk de toekomst hebben. ‘Stamppot past daar perfect in en het is verbazingwekkend dat nog niemand eerder hiermee gekomen is’.

Het assortiment van Stamppot to go beperkt zich tot klassieke stamppotten en een stamppot van de maand. De warme happen worden gemaakt door eigen koks.

Stamppot to go wil snel groeien. Niet alleen in eigen land moeten er meer zaken komen, ook in het buitenland heeft de boerenkostformule ambities. ‘Een stamppot to go in New York. Dat lijkt ons wel geweldig’, laat de woordvoerder weten.

Reageer op dit artikel