nieuws

Judokampioen Dennis van de Geest bakt frites bij ’t Vosje

Bedrijfsvoering

Oud-wereldkampioen Dennis van der Geest bakte gisteravond frites bij cafetaria ’t Vosje in Rosmalen. Hij kwam daarmee de belofte na die hij deed tijdens het Cafetaria Top 100-event aan de winnaar van de MVO-award voor verantwoord frituren die toen helaas niet zijn prijs persoonlijk in ontvangst kon nemen.

Judokampioen Dennis van de Geest bakt frites bij ’t Vosje

De komst van Van der Geest trok gisteravond enorm veel publiek naar het bedrijf. Dat Peter Vos onder meer de plaatselijke judoclub had uitgenodigd was te zien. Tientallen kinderen in judopakken verdrongen zich om de kampioen en vroegen om handtekeningen die Van der Geest grif zette op judopakken en foto’s. Ook konden de kinderen met de kampioen op de foto die ze later deze week van een speciale website kunnen downloaden.

Tussen alle bedrijven door reikte Van der Geest de verantwoord Frituren Award uit. ‘Een in gezond vet gebakken frietje is niet slecht voor je gezondheid als je maar met mate eet’, memoreerde hij. ’t Vosje kreeg de prijs vanwege de niet aflatende inzet die het bedrijf toont voor de promotie van Verantwoord Frituren. Peter Vos: ‘Verantwoord Frituren zou eigenlijk geen issue moeten zijn. De consument eist dat straks gewoon en laat je links liggen als het niet doet.’’

Reageer op dit artikel