nieuws

Jongen opgepakt voor grote cafetariabrand

Bedrijfsvoering

Een 16-jarige jongen is door de politie in Halsteren aangehouden na een brand die eergisternacht woedde in een winkelcentrum waarbij Frietsalon De Bolle Buik volledig in de as werd gelegd. De jongen meldde zich woensdag zelf op het bureau.

Jongen opgepakt voor grote cafetariabrand

De brand liet een enorme ravage na bij De Bolle Buik. ‘Alles is verloren gegaan’, laat eigenaar Stan Blom in BN/De Stem weten. En dat terwijl hij net had verbouwd nadat hij de zaak begin vorig jaar overnam. De jonge ondernemer hoopt de zaak weer snel te kunnen openen. ‘Gelukkig ben ik verzekerd.’

De brand brak dinsdag na middernacht uit en ontstond in een gangetje naast de cafetaria, zo wees onderzoek van de technische recherche uit. Behalve de cafetaria brandde ook een naastgelegen kapsalon uit en liep een supermarkt rook- en waterschade op. De hoogte van de schade is nog niet bekend.

Over wat er met de vermoedelijke dader moet gebeuren, laat Blom zich niet uit. ‘Dat laat ik aan de rechter over.’

Reageer op dit artikel