nieuws

Jong Food neemt Elro Snacks over

Bedrijfsvoering

Jong Food van Koen en Bart de Jong, onder meer bekend van Jong Soepen en Fijnko, heeft de activiteiten van Elro Snacks uit Dongen overgenomen. Het Rijense bedrijf gaat het assortiment uitbreiden met onder meer een scala aan kroketten.

Jong Food neemt Elro Snacks over

Aankomende donderdag al moeten de eerste kroketten van de lijn rollen bij Jong Food in Rijen, zegt Koen de Jong. De apparatuur, kennis en de mensen van Elro zijn, na de overname die afgelopen maand zijn beslag kreeg, verhuisd naar Jong Food in Rijen.

Elro is voornamelijk een producent voor private label en het retailkanaal. Maar Koen de Jong wil met de snackfabrikant ook een andere weg inslaan. ‘We gaan een assortiment hoogwaardige ambachtelijke snacks ontwikkelen en op de markt brengen. Ook voor foodservice. We zullen zeker niet de goedkoopste zijn maar streven er dan ook naar om de beste te zijn’, steekt De Jong zijn ambitie niet onder stoelen of banken.

Naast het al bestaande assortiment van saté en kroketten komen er meer kroketten, hamburgers, gehaktballen en dergelijke in het assortiment. ‘Van een zo’n hoog mogelijke kwaliteit en wellicht ook in biologische en/of verantwoord geproduceerde varianten’, aldus De Jong.

Reageer op dit artikel