nieuws

Jarige Febo trakteert op snacks

Bedrijfsvoering

Cafetariaketen bestaat dit jaar 70 jaar en trakteert, zoals het een jarige betaamt, op gratis snacks. Vanaf morgen start de actie en kunnen de gasten gedurende drie dagen terecht voor een gratis lekkernij.

Jarige Febo trakteert op snacks

Op dinsdag 13 september kunnen de gasten gedurende een aantal uren bij alle, meer dan zestig, Febo-vestigingen terecht voor een gratis portie frites. Woensdag trakteert de keten op haar befaamde rundvleeskroket, door 100% NL magazine uitgeroepen tot de beste van Nederland. Donderdag volgt het toetje van dit complete snackmenu: een lekker softijsje.

Oorsprong banketbakkerij

Febo viert daarmee dat de keten 70 jaar geleden, in 1941, werd opgericht door J.I. de Borst. Hij startte toen met banketbakkerij Maison Febo in de Ferdinand Bolsstraat. Al snel startte hij met de productie van snacks die werden verkocht uit de loketautomaten waar Febo nog steeds om bekend staat.

Verse snacks

Opmerkelijk is dat de snacks van Febo al sinds jaar en dag merendeels dagvers worden geproduceerd en niet worden diepgevroren. ‘’s Ochtends geproduceerd en dezelfde dag al in de loketautomaat’, zegt Febo daar zelf over.

Reageer op dit artikel