nieuws

Investeerders grijpen macht bij Quick

Bedrijfsvoering

Fastfoodketen Quick komt in handen van een investeringsmaatschappij. Het merendeel van de aandelen van de Belgisch-Franse keten gaat over naar de Franse investeringsmaatschappij CDC Capital Investissement.

Investeerders grijpen macht bij Quick

De aandelen worden overgenomen dan het ontmantelde supermarktbedrijf GIB, zo meldt FoodExpress.info. Met de transactie van CDC Capital Investissement is een vijandige overname, door bijvoorbeeld Burger King, van de baan.

Met de komst van de nieuwe geldschieter denkt Quick de groeidoelstelling van vijf procent per jaar te realiseren. Quick is het grootste fastfoodbedrijf van België. De ruim vierhonderd vestigingen zijn goed voor een jaaromzet van ruim 780 miljoen euro.

Zie ook:
Quick eist ontslag voetbaltrainer

Reageer op dit artikel