nieuws

Inschrijvingen Top 100 stromen binnen

Bedrijfsvoering

De belangstelling voor Snackkoeriers cafetaria Top-100 2007/2008 is groot. De eerste inschrijvingen stromen binnen.

Inschrijvingen Top 100 stromen binnen

Sinds vorige week vrijdag kunnen cafetariahouders zich online inschrijven voor de vakwedstrijd. In het weekend hebben al veel cafetariahouders het online formulier ingevuld en verzonden.

‘Dit bewijst maar weer eens hoe belangrijk ondernemers de Cafetaria Top 100 vinden’, meldt Martijn Reintjes, hoofdredacteur van Snackkoerier. ‘Maar we zijn er nog niet. Ik daag alle cafetariahouders die vinden dat hun zaak in de Top 100 hoort, uit om zich in te schrijven.’

Inschrijven kan tot en met zondag 6 mei. Daarna gaan de juryleden op pad. De bekendmaking van de ranglijst is eind oktober met een groots evenement. Snackkoerier gaat op zoek naar de opvolger van de nummer een van afgelopen jaar, Verhage Kort Ambacht van Richard Groeneweg uit Zwijndrecht.

Naast de Top-100 zijn vier categorie-awards te verdienen. Bedrijven die zich onderscheiden in gastvriendelijkheid, innovatie, lokale marketing of opvallende ijsverkoop dingen mee naar een Award.

Inschrijfformulier
Inschrijven kan alleen via het online inschrijfformulier op deze website. Het is van groot belang dat dit formulier volledig wordt ingevuld. Al is het alleen al om te voorkomen dat juryleden voor een dichte deur komen te staan. Inschrijven kan tot en met zondag 6 mei.

Ga hier rechtstreeks naar het inschrijfformulier

Reageer op dit artikel