nieuws

IJssalon Min 12 opent op Terschelling

Bedrijfsvoering

Na de eerste eilandzaak die dit jaar openging op Vlieland, opent IJssalon Min 12 eind maart 2009 een Min 12-zaak op Terschelling. De ijssalon aan de voet van de Brandaris op Terschelling krijgt net als de vestingen in Harlingen en op Vlieland twee moderne ronddraaiende ijsvitrines, met in totaal 24 verschillende smaken vers ambachtelijk ijs.

IJssalon Min 12 opent op Terschelling

De ijssalon van franchisenemer Paula Miedema is de vijfde vestiging van Min 12 en de derde op franchisebasis. Op Terschelling zal geen ijsbereiding plaatsvinden op de winkelvloer. Het ambachtelijk vers bereide ijs wordt rechtstreeks aangeleverd vanuit het Min 12-filiaal in Leeuwarden.

Sinds de oprichting in 2005 is Min 12 een begrip binnen de ijsbranche geworden. De ijssalons onderscheiden zich door een geheel eigen gezicht en een eigenzinnige visie op stijl en smaaktrends.

Reageer op dit artikel