nieuws

Idols voor personeel van McDonald’s

Bedrijfsvoering

Het best zingende personeelslid. Daar is McDonald’s wereldwijd naar op zoek met een talentencompetitie. De 14 finalisten zijn bekend.

Idols voor personeel van McDonald’s

McDonald’s liet verleden jaar een oproep uitgaan naar al haar 1,6 miljoen restaurantwerknemers voor haar tweejaarlijkse ‘Voice of McDonald’s’ competitie. In totaal ontving McDonald’s 3600 video audities uit 53 landen van zingende medewerkers uit de hele wereld.

Het is de tweede keer dat de zangcompetitie wordt gehouden door de hamburgergigant. Nieuw is deze keer dat mensen online konden stemmen op hun favoriete deelnemer. Na een halve finale met 35 deelnemers, die uit 35 liedjes mochten kiezen, bleven er 14 deelnemers uit alle winstreken over. Die hebben momenteel les van een zangcoach zodat ze zo goed mogelijk voor de dag komen.

Finale

De 14 gaan in april tijdens de grote finale de strijd aan op een McDonald’s conventie in april die wordt gehouden in Orlando in Florida. De winnaar ontvangt $25.000. Biografieën en videoclips van de finalisten zijn op een speciale website te zien.

Dde wedstrijd is is voor het eerst in 2006 gehouden. Toen won de 20-jarige Elisangela Silva Dos Santos uit Brazilië.

Reageer op dit artikel