nieuws

Hoofd kaal na overwinning

Bedrijfsvoering

Raymond Kreeuseler van cafetaria Verhage Overschie heeft zijn hoofd kaal laten scheren nadat zijn zaak tot Verhage ‘store van het jaar’ is uitgeroepen. De ondernemer loste daarmee de belofte in die hij ooit op een ondoordacht moment deed.

Hoofd kaal na overwinning

Kreeuseler had ooit gezegd dat hij kaal zou laten scheren als zijn zaak ooit ‘store van het jaar’ zou worden. Vorige week loste hij die belofte in. Samen met medewerker Dominique Hoogwerf, die solidair was met zijn baas, ging hij onder de tondeuse.

Overschie werd store van het jaar doordat het bedrijf hoog scoorde bij de maandelijkse mysteryguest-bezoeken en als beste bij de hygiënekeuringen van hygiënebureau De Wit. Iets waar Kreeuseler trots op is. ,,De eisen liggen een stuk hogere dan die van de nVWA.’’ Ook de mysteryguests oordeelden zeer positief over het bedrijf. Kreeuseler is vooral trots omdat zijn zaak een van de kleinere vestigingen is van de keten. ,,We moeten opboksen tegen de grotere vestigingen. Er zijn er maar twee of drie kleiner.’’

Reageer op dit artikel