nieuws

Homohaters boycotten McDonald’s

Bedrijfsvoering

Een christelijke en conservatieve organisatie in de VS heeft opgeroepen om McDonald’s te boycotten. Dit omdat de fastfoodketen homoseksualiteit zou omarmen en het in de VS omstreden homohuwelijk zou promoten.

Homohaters boycotten McDonald’s

Dit meldt Meatandmeal.nl. De oproep tot boycot komt van de christelijke en conservatieve American Family Association. Die is boos omdat McDonald’s partner is geworden van de nationale Gay & Lesbian Chambre of Commerce; een Kamer van Koophandel voor homo’s en lesbiënnes met een bedrijf.

Daarnaast kan de pro-familie-organisatie het niet aanzien dat de vice-president Communicatie van McDonald’s, die openlijk voor zijn geaardheid uitkomt, in de raad van bestuur zit van de Gay-KvK.

Rondom de oproep tot boycot is een speciale website in het leven geroepen.

Reageer op dit artikel