nieuws

Heinz neemt Wyko over

Bedrijfsvoering

Heinz neemt sausmerk Wyko over van Unifine Sauces & Spices. Wyko is vooral bekend met haar satésaus waarmee het marktleider is in de foodservicebranche.

Heinz neemt Wyko over

Heinz en Unifine Sauces & Spices zijn overeengekomen dat Heinz het Wyko-merk (met name bekend van de Wyko Satésaus) en de daaraan gerelateerde commerciële activiteiten overneemt van Unifine.

De verwachting is dat de definitieve transactie op korte termijn wordt afgerond. Personeel en ondernemingsraden zijn gisteren ingelicht over de overname

De overname past in de strategie van beide bedrijven, waarbij Heinz zich primair richt op het ontwikkelen van A-merken en Unifine een hoogwaardige partner wil zijn op het gebied van sauzen, specerijen en marinades. Beide partijen zijn ervan overtuigd dat deze overname van het merk Wyko belangrijke groeikansen biedt en een bijdrage zal leveren aan de verdere versterking van het merk op de langere termijn.

Heinz

H. J. Heinz Company is met een wereldwijde omzet van $9 miljard één van ´s werelds toonaangevende voedingsproducenten in ketchup, condiments, sauzen, maaltijden, soepen, snacks en baby voeding.

Unifine

Unifine Sauces & Spices is een hoogwaardige producent van een grote variëteit aan sauzen en specerijen. Unifine Sauces & Spices is onder andere marktleider in satésaus.

Reageer op dit artikel