nieuws

Groningse krakers maken plaats voor Subway

Bedrijfsvoering

Krakers in Groningen zijn verdreven uit hun onderkomen door een nieuwe vestiging van de broodjesketen Subway. Het pand op de hoek Gedempte Zuiderdiep en de Ubbo Emmiusstraat is deze week verlaten door een groep krakers. Grote ontruimingsacties waren niet nodig; de krakers verlieten hun tijdelijke huisvesting vrijwillig.

Groningse krakers maken plaats voor Subway

De krakers kwamen hun afspraak met de eigenaar netjes na. Als Visser Vastgoed uit Sappemeer een huurder vindt voor het pand, vertrekken de krakers. Dat is nu gebeurd en de tijdelijke bewoners zijn deze afspraak nagekomen, dit schrijft het Dagblad van het Noorden.

Broodjeszaken

Groningen heeft al een vestiging vanSubway in de Brugstraat. De keten heeft 73 broodjeszaken in Nederland.

Reageer op dit artikel