nieuws

Groente en fruit bij McDonald’s België

Bedrijfsvoering

McDonald’s België gaat op de gezonde tour. De hamburgerketen neemt wortelen, druiven en appels op in haar voedingsassortiment voor kinderen.

Groente en fruit bij McDonald’s België

McDonald’s België doet dit naar aanleiding van een enquête onder jonge moeders. Daaruit bleek dat een grote meerderheid van de ondervraagde vrouwen een evenwichtige maaltijd voor hun kinderen wil, ook als zij een fastfoodzaak bezoeken.

McDonald’s hoopt door deze gezonde producten aan de Happy Meals toe te voegen, meer gezinnen met kinderen te trekken.

De keten kende over het afgelopen jaar een groei van 5,7 procent. Het aantal gezinnen dat de fastfoodketen in België bezocht, stagneerde echter. Bij de jongeren en jongvolwassen vrouwen is er wel een stijgende opkomst.

Reageer op dit artikel