nieuws

Groeiplannen Subway in Midden-Oosten

Bedrijfsvoering

Subway bereidt een bombardement aan nieuwe zaken voor in het Midden-Oosten. De broodjesketen heeft een plan opgezet om in drie jaar snel te groeien in de regio. Subway wordt bij de nieuwe plannen gesterkt door goede resultaten in het Midden-Oosten de afgelopen twee jaar.

Groeiplannen Subway in Midden-Oosten

Het nieuwe plan omhelst een groei van 340 zaken binnen drie jaar. Momenteel beschikt het over 160 vestigingen in het Midden-Oosten die vallen onder de groep Subway United Arab Emirates (UEA).

Omzetgroei

Directeur John S Chedid van UEA ziet voor de broodjesketen veel mogelijkheden in het Midden-Oosten. ‘Alleen al in de Verenigde Arabische Emiraten hebben we in 2005 een omzetgroei van 24 procent gerealiseerd. Dit geeft aan dat er behoefte is aan zaken van Subway’.

Zie ook:

Subway groeit op basis van eenvoudige strategie (aug, 2004)

Reageer op dit artikel