nieuws

Gratis ijs bij alle vestigingen Kwalitaria

Bedrijfsvoering

Woensdag 4 april trakteert cafetariaketen Kwalitaria op ijs om de start van de ‘ijstijd’ te vieren. Bij alle ruim honderd vestigingen is tussen 14.00 en 16.00 uur een gratis sundae af te halen.

Gratis ijs bij alle vestigingen Kwalitaria

De ‘gratis ijs’-campagne wordt bij alle zaken lokaal ondersteund. Afhankelijk van de lokale omstandigheden en mogelijkheden, met stoepborden, billboards en/of een abricampagne. ‘We zetten dit jaar sterk in op lokale marketing’, meldt marketingmanager Martijn Boone, bij Franchise Frienldly Concepts (FFC). FFC-directeur Antonio Stroes twitterde afgelopen weekend dat de campagne opvalt: ‘Van kennissen mooie complimenten gehad over billboards (Lente ijs) Kwalitaria.’

Boerenmelk

De sundaes zijn gemaakt van verse boerenmelk en versierd met kleurrijke toppings in diverse smaken. Naast sundaes heeft de cafetariaketen ook lente softijs gemengd met mango en milkshakes met mango in het assortiment.

Reageer op dit artikel