nieuws

Gewapende overval McDonald’s Avezaath

Bedrijfsvoering

Drie nog onbekende daders hebben dinsdagavond rond elf uur geprobeerd een roofoverval te plegen op het filiaal van McDonald’s langs de A15 in Kapel-Avezaath, afslag Tiel West. Medewerkers zijn door de overvallers met een vuurwapen bedreigd.

Gewapende overval McDonald’s Avezaath

De overval leverde geen buit op, meldt de politie. De daders gingen ervandoor in een grijze BMW-stationwagen. Bij de overval raakte niemand gewond, maar volgens een politiewoordvoerster kwam er wel snel bijstand voor het geschrokken personeel.

Ondanks het late tijdstip heeft de politie een sms-alert verstuurd, in de hoop dat dat nog tips voor de opsporing zou opleveren. Slechts een paar personen beantwoordden het mobiele telefoonbericht.

Reageer op dit artikel