nieuws

Gerommel bij Bakker Bart

Bedrijfsvoering

Het rommelt bij broodjesketen Bakker Bart. Enkele franchisenemers van de Bakkerij Bart-formule zijn ontevreden over hun franchisegever Bart’s Retail Company. Het bestuur van de franchisenemers ontkent dat er onvrede is.

Gerommel bij Bakker Bart

Dat meldt Bakkerswereld, die de hand wist te leggen op mailwisselingen op een gesloten forum tussen verschillende franchisenemers en Bart van Elsland, oprichter van Bakkerij Bart.

Volgens een ontevreden franchisenemer op het forum vloeit er van iedere consumenteneuro een steeds groter gedeelte weg naar Bart’s Retail Company. Hierdoor zouden de franchisenemers geen reserves kunnen opbouwen.

Een van de franchisenemers die op het forum actief is, Wim Löbker, laat desgevraagd weten aan de Bakkerswereld-redactie: ‘Ik breng niets per telefoon naar buiten, maar er speel wel wat. Als we onze strategie hebben bepaald, mag het ook naar buiten’.

Voorzitter Paul Draver van Bart’s franchisebestuur ontkent dat er onvrede is bij de franchisenemer. ‘Daar is mij niets van bekend. Er kunnen individuen zijn die problemen hebben met de franchisegever, maar ik kan me niet ieder individueel probleem aantrekken. Op grote schaal is er geen onenigheid’, aldus Draver.

Franchisegever Bart’s Retail Company wilde niet reageren.

Reageer op dit artikel