nieuws

Formatie Cafetaria Top 100 bijna rond

Bedrijfsvoering

Wie wordt de grote winnaar van de Cafetaria Top 100 en welke bedrijven horen bij de beste honderd? Dat wordt 25 oktober bekend gemaakt op het Top 100-event in Club Monza in Utrecht.

Formatie Cafetaria Top 100 bijna rond

De cafetaria Top 100 nadert zijn ontknoping. Binnenkort gaat de hoofdjury op bezoek bij een aantal potentiële winnaars, op zoek naar de opvolger van ’t Smulhuis van Hans en Jacqueline Boumans in Brunssum. Tijdens deze bezoeken komt ook uitgebreid de bedrijfsvoering aan de orde.

Prijzenfestival

Net als verleden jaar worden er naast prijzen voor de nummers 1,2 en 3 diverse extra awards toegekend zoals voor de regiowinnaars, en wordt de beste kleine cafetaria bekend gemaakt.

Dit jaar was er bij de beoordeling extra aandacht voor gastvriendelijkheid en gastgerichtheid. Deze focus zorgt voor verrassende verschuivingen. Alleen een mooie zaak die er spic en span uitziet is niet genoeg voor een topklassering. Bedrijven die in de ranglijst worden vermeld krijgen binnen twee weken bericht.

Evenement in Utrecht

Het Top 100-evenment heeft maandag 25 oktober vanaf 19.30 uur plaats in Club Monza in Utrecht. De presentatie is in handen van radiodeejay (3FM) Gerard Ekdom. Halverwege de avond is er een optreden van zanger Peter Beense, waarna de prijsuitreiking volgt. De avond wordt afgesloten door het duo de Dik Dakkers. Aanmelden via www.cafetariatop100.nl.

Reageer op dit artikel