nieuws

FFC krijgt nieuwe naam

Bedrijfsvoering

Fast Food Concepts verandert haar naam, maar niet de initialen. FFC blijft behouden in de nieuwe bedrijfsnaam Franchise Friendly Concepts.

FFC krijgt nieuwe naam

Het moederbedrijf van de concepten Cookers, Vork, Kwalitaria, Smulwereld en Supersnack vond het tijd worden voor een verfrissing van haar uitstraling, en zocht een naam die de lading van de doelstelling beter dekt.

Vorig jaar heeft FFC lang nagedacht over de nieuw te volgen koers, en heeft daarvoor een nieuwe visie geformuleerd. FFC wil een betrouwbare, ondernemersgerichte foodfranchiser zijn, met een magneetfunctie voor belanghebbenden die door de kloppende concepten allemaal gelukkiger worden.

FFC richt zich hiermee op een toekomst van duurzame en betrouwbare samenwerking met haar ondernemers. Met de nieuwe naam wil Franchise Friendly Concepts uitdragen dat ze een formulebeheerder is die ondernemers ondersteunt bij het realiseren van een succesvolle onderneming.

Bij de nieuwe naam en visie hoort ook een nieuw logo met frisse kleuren en een bestek als basis. Daarnaast is de website vernieuwd.

Reageer op dit artikel