nieuws

Febo Vuurwerkerweg beste van de keten

Bedrijfsvoering

De Febo vestiging aan de Amterdamse Vuurwerkerweg is uitgeroepen tot beste Febo van 2011. De verkiezing vindt jaarlijks plaats tussen de vestigingen van de automatiekketen die verleden jaar het 75-jarig bestaan vierde.

Febo Vuurwerkerweg beste van de keten

De winnaar van deze interne verkiezing wordt bepaald aan de hand van de uitslagen van kwaliteitscontroles die maandelijks door Febo Beheer BV en een extern hygiënebureau worden gedaan. Winnaar Febo Vuurwerkerweg is een corporate vestiging van FEBO Beheer BV.

De tweede plaats was dit jaar voor de vestiging in Heerhugowaard. Febo Zaandam behaalde net als vorig jaar een derde plaats.

De prijzen werden uitgereikt door Gaston Starreveld die bekend is van de Postcodeloterij. Naast een bokaal, de eer en inkoopvoordeel zijn er een bedrijfsuitje en een vakantie voor de bedrijfsleiders en franchisenemers.

Febo Vuurwerkerweg zal de komende tijd extra activiteiten organiseren om de eerste plaats te vieren.

Reageer op dit artikel