nieuws

Febo opent voor het eerst in Limburg

Bedrijfsvoering

Cafetariaketen Febo heeft vandaag haar eerste vestiging in Limburg geopend. Maastricht heeft de primeur: de nieuwe zaak is gelegen aan de Markt, een A-locatie.

Febo opent voor het eerst  in Limburg

Frank Benders, sinds 2005 franchisenemer van Kentucky Fried Chicken, ook aan de Maastrichtse Markt, gaat de Febo-snackautomatiek runnen met het echtpaar Pahlavan-Bagheri dat al bij hem werkt. Benders: “Als je kijkt naar welke merken en formules aan de Markt een vestiging hebben, past FEBO daar perfect bij.” De vestiging in Maastricht is de 63-ste van de keten.

De nieuwe zaak werd binnen 15 werkdagen gebouwd door het vaste bouwteam van Febo. “We hebben de kwaliteit van onze snacks terug laten komen in onze winkelinrichting, en dat is uitstekend gelukt”, aldus Dennis de Borst, directeur van de Febo organisatie.

FEBO produceert dagelijks verse snacks die gekoeld met eigen transport naar de alle vestigingen in het land worden gebracht. Volgens Febo is koelvers de beste methode om de kwaliteit en smaak te waarborgen.

Reageer op dit artikel