nieuws

Febo lanceert snack-app voor iPhone

Bedrijfsvoering

Cafetariaketen Febo heeft een iPhone-app uitgebracht waarmee snackliefhebbers door middel van Febo Alerts op de hoogte worden gebracht van aanbiedingen, acties en het nieuws rondom de snackketen. De app is gratis te downloaden in de iPhone store.

Febo lanceert snack-app voor iPhone

De app heeft vijf tabbladen: nieuws, vind, menu, vers en goodies en start op met het laatste bedrijfsnieuws, eventuele openingen en de specialiteit van de maand. De gebruiker kan verolgens bladeren naar een kaart met Febo-filialen waarbij op basis van de huidige locatie kan worden gezocht. Bij elke vestiging staat een foto, de openingstijden en een Bel & Bestel link.

Ook voedingswaarden worden vermeld

Op een andere tab is het totale assortiment van de automatiekketen te bekijken. Bij elk product aanbiedt zie je naast de omschrijving ook de samenstelling, het gewicht en de voedingswaarden zoals calorieën, vet en eiwit.

Ook zijn er leuke downloads en films waarop onder meer de snackproductie is te zien. En voor de echte Febo-fans: informatie is bovendien makkelijk te delen met je vrienden via sociale netwerken zoals Twitter, Hyves en Facebook.

De app is alleen voor de iPhone beschikbaar, bij succes komt er mogelijk ook een variant voor andere (Android,Windows) telefoons, meldt Rory van Haarlem namens de keten.

Reageer op dit artikel