nieuws

Fastfoodman kandidaat voor Republikeinse Partij

Bedrijfsvoering

Een van de topkandidaten om namens de Republikeinse Partij deel te nemen aan de presidentsverkiezingen in de VS, is de voormalige topman van een grote pizzaketen. Herman Cain schopte het bij Godfather’s Pizza tot chief executive officer.

Fastfoodman kandidaat voor Republikeinse Partij

Cain is volgens de jongste peilingen een van de belangrijkste kandidaten om namens deRepublikeinse Partij de strijd aan te gaan tegen Barack Obama. Chain ligt in de peilingen zelfs voor op Rick Perry, de gouveneur van Texas.

Herman Chain is als zakenman vooral bekend van Godfather’s Pizza, een keten waar hij in 1986 hard het mes inzette om het zo weer rendabel te maken. Daarvoor was hij ook actief in de fastfoodsector. Voor Burger King was hij verantwoordelijk voor zo’n vierhonderd vestigingen in Philadelphia en omgeving.

Reageer op dit artikel