nieuws

Explosie en brand in shoarmazaak

Bedrijfsvoering

Grillroom Shoarmaria in Amersfoort is maandagmorgen getroffen door een explosie en aansluitend brand. De brandweer kon bewoners van verschillende kamers boven het horecabedrijf op tijd redden.

Explosie en brand in shoarmazaak

Bij de explosie werd de complete voorruit van de shoarmazaak eruit geblazen. Na de explosie even na half vijf in de ochtend ontstond er brand.

Door de explosie en brand ontstond er behoorlijke rookontwikkeling. De brandweer moest enkele bewoners boven de shoarmazaak redden. Eén bewoner is met ademhalingsproblemen naar het ziekenhuis gebracht.

De eigenaar van Grillroom Shoarmaria was bij de explosie en brand niet aanwezig in de zaak. Pandeigenaar M. Solmaz spreekt van een geluk bij een ongeluk. Pal naast de shoarmazaak is een reisbureau gevestigd. Dit bureau, eigendom van M. Solmaz, bleef gespaard.

Reageer op dit artikel