nieuws

Eis van drie jaar tegen cafetariaovervaller

Bedrijfsvoering

Justitie heeft drie jaar geëist tegen een man uit Almelo. Hij zou in november 2010 een cafetaria op het Almelose station de Riet hebben overvallen. De man ontkent.

Eis van drie jaar tegen cafetariaovervaller

De cafetaria-uitbaters wisten zich tijdens de overval in veiligheid te brengen door zichzelf achter op te sluiten. De overvaller nam echter wel een geldbedrag uit de kassa mee. De verdachte, die een lang strafblad heeft, werd een paar dagen later aangehouden, meldt RTV Oost.

Hoewel de verdachte bij de rechter zegt al zijn hele leven in de problemen te komen, ontkent hij de overval. Drank- en drugsgebruik zijn schering en inslag, erkent de man en hij zegt dat hij graag geholpen wil worden. Volgens het Pieter Baan centrum is een tbs-behandeling daarvoor niet nodig. Wat betreft de officier krijgt de man een prima behandeling maar wel pas na zijn gevangenisstraf.

Reageer op dit artikel