nieuws

Eigenaresse snackbar Wijchen beroofd

Bedrijfsvoering

Op klaarlichte dag is maandagochtend rond half twaalf de eigenaresse van een snackbar in Winkelcentrum Zuiderpoort in Wijchen overvallen. De brute overval vond plaats op de parkeerplaats voor de eetgelegenheid.

Eigenaresse snackbar Wijchen beroofd

Een nog onbekende man sloeg om 11.40 uur de vrouw neer op de parkeerplaats waar zij haar auto had staan. Kennelijk had de man de vrouw zitten opwachten in de struiken. Hij sloeg de vrouw op het hoofd en griste een legergroene tas uit haar hand. In die tas zat een nog onbekend geldbedrag dat de eigenares net had opgehaald bij de snackbar. Dit meldt dagblad De Gelderlander.

Politieonderzoek

De vrouw bleef – gewond aan haar hoofd – op de grond achter. Tot nu toe heeft de zoektocht van de politie nog geen resultaat opgeleverd.

Reageer op dit artikel