nieuws

Eerste Nederlandse Subway drive-thru geopend

Bedrijfsvoering

Met de auto een broodje bij een loket afhalen. Dat kan vanaf vandaag bij de eerste drive-thru van broodjesketen Subway in Nederland.

Eerste Nederlandse Subway drive-thru geopend

Alkmaar heeft de primeur van de eerste broodjeszaak met een afhaalloket in Nederland. De drive thru (Amerikaans voor drive-through of drive-in) bevindt zich op het food court langs de N242 bij afslag Alkmaar Overdie, in de buurt van het stadion van AZ. ‘De opening van het restaurant is een echte mijlpaal’, aldus Justin Goes, Area Development Manager voor Nederland. Naast de drive thru biedt het restaurant ook zitgelegenheid om ter plekke een broodje te nuttigen.

De zaak wordt gerund door het ondernemersechtpaar Tina Elden en Pieter Beshay. ‘Je runt in feite twee restaurants tegelijkertijd. Of klanten nu aan de balie bestellen of in de drive thru, alle broodjes worden ter plekke bereid. We hebben er hard aan gewerkt om ervoor te zorgen dat beide processen aan de hoogste service- en kwaliteitseisen voldoen.’

Het restaurant is zeven dagen per week open tussen 09:00 en 20:00. De drive thru is dagelijks geopend van 09:00 tot 21:00.

Reageer op dit artikel