nieuws

Een week opgesloten in cafetaria

Bedrijfsvoering

Nina Visser en twee van haar medewerksters sluiten zich een week op in cafetaria ’t Huus in Veenendaal. Gedurende de week is de cafetaria 24 uur per dag geopend. De opbrengst van de actie gaat naar de 3FM-actie Serious Request.

Een week opgesloten in cafetaria

Visser en haar medewerksters Jacqueline en Jantine, sluiten zich net als 3FM-DJ’s Timur Perlin, Gerard Ekdom en Coen Swijnenberg een week op voor het goede doel: zoveel mogelijk geld inzamelen voor moeders die vechten tegen de gevolgen van oorlog. Een stille ramp die wereldwijd meer dan 10 miljoen vrouwen treft.

De drie DJ’s doen dat vanaf aankomende zondag in een glazen huis op de Leidense Beestenmarkt. De drie cafetariamedewerksters blijven vanaf maandag 19 tot en met zaterdag 24 december in de cafetaria ‘t Huus van Visser.

De klok rond open

De cafetaria blijft gedurende de week 24 uur per dag open voor de gasten. Het doel is zoveel mogelijk frites te verkopen. De opbrengst gaat naar het goede doel. Verschillende leveranciers hebben hun sponsoring toegezegd. Ook worden lege statiegeldflessen ingezameld en natuurlijk zijn giften en donaties welkom. De drie hopen zo €10.000 bij elkaar te sprokkelen voor het goede doel.

Gedurende de nacht wisselen de drie elkaar af. Geslapen wordt er op een matrasje in het magazijn.

Reageer op dit artikel