nieuws

Drie jongens aangehouden voor cafetariaoverval

Bedrijfsvoering

De politie heeft drie jongens aangehouden die er van worden verdacht woensdag een week geleden een overval te hebben gepleegd op cafetaria Rianne aan de Wilhelminastraat in Venray. Twee van de drie verdachten meldden zichzelf op het politiebureau. De derde is thuis aangehouden

Drie jongens aangehouden voor cafetariaoverval

De drie kwamen woensdag 8 juni rond 19.45 uur de cafetaria binnen. Ze bedreigden het personeel met een vuurwapen en eisten geld en sigaretten. Ze gingen er uiteindelijk, met z’n drieën op één scooter, vandoor met een onbekende hoeveelheid sigaretten.

Dat de twee zich op het politiebureau meldden is waarschijnlijk niet geheel vrijwillig gebeurd. De politie was ze al op het spoor door een anonieme melding.

Reageer op dit artikel