nieuws

Drie jaar geëist tegen cafetariaovervaller

Bedrijfsvoering

Tegen een achttienjarige Groninger is gisteren door justitie drie jaar cel geëist waarvan tien maanden voorwaardelijk. Hij wordt verdacht van een overval op cafetaria The Corner.

Drie jaar geëist tegen cafetariaovervaller

De man wordt er van verdacht in april dit jaar, samen met een zeventienjarige handlanger, de cafetaria te hebben beroofd. De met een mes bewapende overvallers eisten geld van de eigenaar. De overval mislukte omdat de broer van een van de medewerksters zo boos werd dat hij ze met een barkruk de zaak uit joeg, meldt de Groninger stadsomroep OOG.Hij werd mede zo boos omdat de cafetaria korte tijd daarvoor ook al twee keer was overvallen.

Dankzij het camerasysteem had de politie een goede beschrijving van de kleding die de overvallers droegen. De twee werden snel gepakt, mede door een getuige die had gezien waar een van de daders zich verstopte.

Reageer op dit artikel