nieuws

Drag Queen overvalt Burger King

Bedrijfsvoering

Een travestiet heeft in de Amerikaanse stad New Orleans een Burger King overvallen. De in vrouwenkleren gestoken man klom door het raam van de drive-thru en eiste met bedreiging van een vuurwapen geld. De hele overval is vastgelegd op beveiligingscamera’s.

Drag Queen overvalt Burger King

Nadat hij zijn geld had, wist de overvaller weer door het raam te klimmen en er vandoor te gaan met een onbekend bedrag.

Volgens veiligheidsexpert Howard Robertson was het een echte travestiet, en was het geen ‘vermomming’. ‘De sieraden matchen met de jurk, de nagels zijn echt geschilderd en de pruik is goed gemaakt. Meestal als overvallers een vermomming aantrekken is het om hun identiteit te verbergen, en dan doen ze een pruik en een masker uit een feestwinkel op. Deze kerel heeft moeite gedaan er goed uit te zien’, zegt Robertson tegen NBC.

Ook heeft hij zijn gezicht niet bedekt, en staat herkenbaar op de beveiligingsbeelden. Robertson hoopt dan ook dat iemand uit de drag-scene hem herkent.

Bekijk hier het filmpje

Meer berichten over Burger King:

Reageer op dit artikel