nieuws

Domino’s opent vestiging 110 in Nederland

Bedrijfsvoering

Pizzaketen Domino’s opende gisteren een nieuwe vestiging in Tiel. Het is de 110de vestiging van de pizzabezorger in Nederland.

Domino’s opent vestiging 110 in Nederland

De vestiging in Tiel wordt uitgebaat door franchisenemers Sebastiaan van de Leemput en Rick van den Heuvel.

De sinds 1989 in Nederland gevestigde bezorgketen streeft naar een totaal van ongeveer tweehonderd vestigingen. Om franchisenemers te werven, en dit doel te bereiken, hield Domino’s onlangs nog een open dag op het hoofdkantoor in Gorinchem. Die werd door ongeveer vijftig potentiële franchisenemers en hun familieleden bezocht.

Domino’s Pizza heeft wereldwijd ruim 9300 vestigingen in meer dan 62 landen. Daarnaast hebben ze meer dan 130 winkels in de Benelux. Domino’s Pizza Nederland maakt sinds april 2007 deel uit van Domino’s Pizza Enterprises Ltd (DPE). DPE is in Australië beursgenoteerd en is de master franchisenemer voor het merk Domino’s Pizza in Australië, Nieuw Zeeland, Frankrijk, België en Nederland.

Reageer op dit artikel