nieuws

Dodelijk ongeval met pizzabezorger

Bedrijfsvoering

Bij een verkeerongeval in het Limburgse Schinveld is afgelopen weekend een pizzabezorger om het leven gekomen. De man werd uit zijn bestelbus geslingerd en overleed ter plaatse. De veroorzakers van het ongeval gingen er vandoor.

Dodelijk ongeval met pizzabezorger

Het ongeval gebeurde in de nacht van vrijdag op zaterdag om omstreeks 03.00 uur. De bus van de pizzabezorger werd vol in de flank geraakt door een auto met twee inzittenden. De pizzabezorger werd daarbij uit de bus geslingerd en overleed ter plaatse.

Getuigen zagen dat kort na het ongeval de twee inzittenden van de gebotste auto er vandoor gingen. Een van hen, een 20-jarige man uit Brunssum heeft zich inmiddels bij de politie gemeld. De andere man, een 30-jarige inwoners uit Schinveld, is nog spoorloos.

Reageer op dit artikel