nieuws

Dikke manager krijgt geld van McDonald’s

Bedrijfsvoering

Een Braziliaanse vestigingsmanager van McDonald’s krijgt een schadevergoeding van 12.500 euro omdat hij door zijn werk erg dik is geworden. Hij kwam in twaalf jaar tijd dertig kilo aan.

Dikke manager krijgt geld van McDonald’s

De 32-jarige man voelde zich verplicht om dagelijks te proeven. Naar eigen zeggen wilde hij de kwaliteit in het oog houden, uit angst voor ‘mystery clients’. Zij beoordelen de vestiging op de kwaliteit van het fastfood, de service en de hygiëne.

De manager, die inmiddels niet meer werkt bij het bedrijf, zegt dat werknemers gratis mogen lunchen. Daardoor kwam hij nog eens extra kilo’s aan. De rechter gaf hem gelijk en kende een schadevergoeding van 12.500 euro toe. McDonald’s kan nog in beroep gaan.

Reageer op dit artikel