nieuws

De Canterlanden wil meer vestigingen

Bedrijfsvoering

Snackpoint De Canterlanden in het Friese Giekerk wil binnen vijf jaar meerdere zaken. Dat zegt eigenaar Arjen Hiemstra kort na de bekendmaking van de Cafetaria Top-100 waarin De Canterlanden van negentien naar plaats drie doorstootte.

De Canterlanden wil meer vestigingen

‘Ons doel is om binnen vijf jaar een tweede of derde vestiging te openen’, aldus Hiemstra. De ondernemer denkt een tweede zaak te kunnen runnen op ‘een kilometer of vijftien’ van Giekerk. Hoe concreet de plannen te plannen zijn, kon Hiemstra verder nog niet vertellen.

Maar er zijn meer plannen bij De Canterlanden. Hiemstra: ‘We overwegen serieus om aan bezorging te gaan doen. Verder willen we de uitstraling verbeteren en moet de snelheid bij het afhandelen van de bestelling omhoog’.

Podiumplaats

Mede-eigenaar It Hiemstra noemt de spectaculaire stijging van negentien naar nummer drie ‘geweldig en een bekroning op het werk’. It Hiemstra: ‘Je weet niet wat je moet verwachten wanneer je in de auto stapt onderweg naar dit evenement. Je hoopt op een mooie plek, maar een podiumplaats is echt geweldig’.

Om geïnspireerd te blijven en goed ondernemerschap uit te kunnen voeren, bezoeken It en Arjen Hiemstra regelmatig collegabedrijven. ‘Een keer per maand gaan we er op uit en dan bezoeken we meerdere bedrijven per dag. We rijden gerust naar Maastricht om te kijken hoe cafetaria’s er daar uit zien. Zo blijf je op de hoogte van wat er gaande is in de branche’.

Reageer op dit artikel