nieuws

Dailywok gaat franchisen

Bedrijfsvoering

Het wokconcept Dailywok laat weten klaar te zijn voor een eerste franchisevestiging. De keten die bestaat uit drie vestigingen in eigen beheer wil in eerste instantie groeien in de regio rond Den Haag.

Dailywok gaat franchisen

‘De regio groot Den Haag staat als eerste op de agenda’, laat eigenaar Yunlai Ye weten. ‘Omdat Dailywok niet wil uitgroeien tot een groot en onpersoonlijk filiaalbedrijf maar juist het contact met haar trouwe gasten belangrijk vindt, is de keuze gemaakt voor franchise’.

Door samen te werken met enthousiaste lokale ondernemers die zich kunnen vinden in de denkwijze van Dailywok moet volgens Ye de sfeer ook in de franchisevestigingen net zo prettig worden als in de bestaande zaken.

Dailywok telt momenteel drie vestigingen. Twee in Rotterdam en een in Delft. Het concept dateert uit 2005 en is de afgelopen jaren geoptimaliseerd tot een steving en fris concept. De formule heeft een jonge uitstraling en is erg actief met sociale media en andere technologiën. Zo ontwikkelde eigenaar Ye vorig jaar Taggin.me, een systeem waarbij gebruik wordt gemaakt van QR-codes.

Reageer op dit artikel