nieuws

Cookers opent in Delft

Bedrijfsvoering

Formulebeheerder FFC opent in Delft zijn 7e vestiging van Cookers. In winkelcentrum Zuidpoort wordt een pand omgetoverd tot een horecagelegenheid waar casual dining centraal staat. Het concept bestaat drie onderdelen: lunchroom, restaurant en afhaalmogelijkheden.

Cookers opent in Delft

Cookers Delft zal eind juni haar deuren openen. Andere vestigingen van Cookers zijn te vinden in Almelo, Barendrecht, Bergschenhoek, Den Haag, IJsselstein en Purmerend. De planning is, dat er voor het eind van dit jaar in totaal 12 vestigingen van Cookers geopend zijn.

Cookers staat te boek als eetgelegenheid en ontmoetingsplek waar familie en vrienden samenkomen en waar zakenlieden hun afspraken hebben. Alle doelgroepen zijn welkom: makelaar, timmerman of huismoeder, ieder kan kiezen waar hij op dat moment zin in heeft.

Reageer op dit artikel